כאבים מס׳ ימים אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/02/2020 | 18:39 | מאת: שירי

שלום, ביום שני 10.2 עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הפלה (IVF). היום, יום חמישי עדיין יש לי כאבים באגן, במותן, ותחושת אי נוחות כללית בבטן. יש לי גם דימום אבל מזה אני פחות מתרגשת. לפני שנה עברתי היסטרוסקופיה אצל אותו רופא ולא היו תופעות לוואי. ההיסטרוסקופיה היתה ביום ה- 12 לקבלת המחזור. כלומר אוטוטו ביוץ, או ביוץ (המחזור שלי מאד סדיר). 1) האם המועד עשה נזק כלשהו ובגלל זה הכאבים? 2) האם הכאב עלול להיות מסוכן? מה אפשר לעשות? 3) אני מתכננת במחזור הקרוב להחזיר עוברים מוקפאים. האם זה בעייתי?תודהרבה

אם הכאבים לא חלפו בסופ"ש כדאי לגשת לבדיקה או להיסב את תשומת לב הרופא שיבצע ההחזרה לתת אולי אנטיביוטיקה לפי בדיקה ושיקול דעת

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית