הסרת פוליפ בניתוח היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/11/2018 | 04:37 | מאת: יעל

היי, 1. רציתי לדעת איזו הרדמה עושים, האם זה ע"י זריקת ווליום לוריד? 2. האם הצריבה של הפוליפ בניתוקו לא גורמת לצלקת ברחם ( בבסיס של הפוליפ)? האם הצלקת יכולה לפגוע בהריונות? 3. יש סכנה זה יצמח מחדש באותו מקום? תודה

ההרדמה תלויה באשה ובמקרה, הרדמה כללית עם פרופופול, מקומית עם עזרקאין וכו', ניתוח בידיים מיומנות לא גורם לנזק בפוריות. פוליפים עלולים להשנות עקב הגורמים להופעת פוליפ: גנטיקה, חשיפה מוגברת לאסטרוגנים ועוד, בהצלחה!

02/12/2018 | 16:51 | מאת: יעל

תודה רבה על המידע :)

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית