אפשרות כניסה להריון לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית- וסת חלש וקצר

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/02/2018 | 17:24 | מאת: שירונית

היי, באוק האחרון עברתי לידה שקטה, חודש לאחר מכן גרידה והמחזור ה2 לאחר הגרידה היה חלש כך שהומלץ לי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתצת. ביום ה13 לוסת בוצעה ההיסטרוסקופיה האבחנתית. שם נאמר לי שהרחם נקי ותקין אך היה פקק בכניסה לצוואר הרחם שנפתח מעט מפעולת ההיסטרוסקופיה. כעת אני שבועיים אחרי המחזור היה 3 ימים חלש מאד. האם אוכל להכנס להריון או שמא עלי לבצע ניתוח להרחבת הכניסה לצוואר הרחם כפי שהומלץ לי בסיום ההיסטרוסקופיה במידה והוסת יהיה חלש..מה כדאי לי לעשות? אם אכנס להריון האם זה עלול לגרום לסיבוכים בהמשך ההריון? תודה שירונית

שלום לך, הצטערתי לקרוא על הלידה השקטה לגבי החסימה בצוואר הרחם, לאחר הרחבתה היא לא אמורה להוות בעייה בהמשך אם את מתלבטת התייעצי עם הרופא שביצע ההיסטרוסקופיה לגבי אופציה של טיפול בטבליות ציטוטק במטרה להמנע מהרחבת הצוואר באופן כירורגי

04/02/2018 | 01:02 | מאת: shironit10

תודה רבה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית