פרטים לפני הוצאת פוליפים .שיטות טיפול

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/10/2017 | 22:04 | מאת: יעל

שלום דר' כהן.. בת 31 יש לי שני פוליפים מעוניינת להסירם במרפאתך לא מצליחה להיכנס להיריון..האחד 12 מ" מ השני צמוד אליו 3 מ"מ הפוליפים הינם " "שטוחים בדופן תחתון" ולא גבעוליים לפי דוח ההיסטרוסקופיה האבחנתית. אני מעוניינת לעשות את זה בהקדם. ורציתי לשאול האם מומלץ בהרדמה או שבאפשרותך לעשות בלי הרדמה לפי כל הפרטים שנתתי לך הבנתי שלא כל דבר אפשר בלי הרדמה. ..שאלה נוספת..אם הניתוח בהרדמה גם משתמשים בספקולום..אשמח קצת פרטים לגביי הבדל המכשור בין אם זה בהרדמה ובין אם לא...אשמח למענה..נ.ב צירפתי צילום רחם

שלום לך, הבחירה בין השיטות היא אינה מדע מדויק, ישנן נשים אשר להן סף רגישות לכאב או חרדה גבוהים משל אחרות ולכן אין ONE SIZE, אם ההיסטרוסקופיה האבחנתית עברה ללא כאב ואת מכירה את עצמך כבעלת כח סבל בהחלט יתכן ואת מתאימה לשיטה במרפאה, במידה ואת חששנית וכל כאב באיזור מקפיץ ומטריד, הרדמה היא הפתירון, יש אופציה נוספת היא לבצע בחדר הניתוח ולנסות ללא הרדמה, במידה ומצליח הללויה, במידה ולא מבקום עוברים להרדמה ומסיימים הפעולה צרי קשר עם המרפאה ונשמח לסייע בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית