לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/09/2017 | 09:40 | מאת: רותי

שלום, בת 39 עברתי אתמול היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ 1סמ מהרחם לפני תחילת טיפולי פוריות. במסמך השחרור נכתב כי עלי להימנע משימוש בטמפונים, מכניסה לים/ברכה, ופעימות גופנית למשך כשבועיים. אשמח להבין מדוע לא ניתן להשתמש בטמפונים והאם במידה והדימום יפסק בתוך מספר ימים יהיה ניתן לחזור לשגרה לגמרי כולל פעילות גופנית, ים, יחסי מין. תודה רבה.

הכוונה למנוע זיהומים עם הפסקת הדימום אין בעיה לשוב לפעילות גופנית

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית