לאחר היסטרוסקופיה...

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/08/2017 | 03:27 | מאת: sapir

בס"ד שלום דוקטור. מקווה שתהיה לך תשובה בשבילי כי זה חשוב לי מאד. עברתי היסטרוסקופיה להוצאת פוליפים לאחר כמעט 10 שנים של דימום. מאז ב"ה הפסיקו הדימומים. השאלה שלי, האם יש בעיה כלשהיא עם ספורט?? האם יש אימון מסויום שלא כדי לעשות?? האם יש בעיה עם אירובי אינטנסיבי מאד? קפיצות חזקות וכו??? זה יכול לעשות נזק כלשהוא לרחם??? תודה רבה מראש.

לאחר מנוחה בת שבוע ניתן לחזור לפעילות גופנית יתכנו דימומים בחודש שאחרי הניתוח בלי קשר לפעילות הגופנית

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית