יש לי קרחות :( בשיער הראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/07/2019 | 20:31 | מאת: יעל

שלום, יש לי שיער ארוך חלק אפילו א מייבשת בפן. מידי פעם יש לי נשירה קשה עקב מחסור ברזל. אבל זה נפסק וגם קיבלתי לפני 3 שנים עירוי ברזל. עכשיו אין ממש נשירה ופתאום אני ממש רואה קרחות . נניח כשאוספים את השיער לרורו רואים בצצדים שבילים ליד המצח וזה נראה ממש מרווחים שהולכים וגדלים כשמזיזים את השיער גם רואים. בגדול היה לי שיער מממש מלא שלא הייתי יכולה לעדות קוקו בגומי קטן. אני מבינה שעם השנים השיער נעשה דק אבל נראה לי שזה לא רק שהשיער פחות עבה אלא פשוט פחות. מה עושים? איזו סיבה יכולה להיות.?

מציע שתבדקי ע"י רופא עור לבירור והערכת הבעייה .. ורק אז לשקול טיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה