סיום טיפול ברואקוטן 20 מ"ג

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

10/12/2017 | 16:54 | מאת: עדי

בת 26, משקל 58 ק"ג. סיימתי אתמול טיפול שני בחיי בקורואטן (רואקוטן). נטלתי קורואטן 20 מ"ג במשך שנה ושלושה חודשים. המינון המצטבר שלקחתי הוא 155 מ"ג לק"ג. השאלה שלי - יוצאים לי פה ושם פצעים. ממש לא משהו רציני אומנם, אבל עד לא מזמן בטיפול לא היו יוצאים בכלל. האם זה יכול להיות בגלל שלקחתי מינון יומי נמוך יחסית? האם יש למינון היומי משקל במניעה של חזרת הפצעים או שחשוב רק להגיע למינון המצטבר המומלץ (שהגעתי אליו ואף עברתי אותו)? והאם כדאי לשקול המשך טיפול. תודה רבה מראש.

ממליץ להפסיק טיפול.. ממליץ לפנות לגניקולוג לבירור הורמונלי.. וכן שאלה האם יש שחלות פוליציסטיות ?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה