ריבוי השתנה וקושי בהשתנה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/05/2012 | 18:22 | מאת: יוני

אני בחור בן 30 הולך לפעמיים פעמיים בשעה להתפנות ויש קושי רב עד שהשתן יוצא. עשיתי מספר בדיקות שכוללת אולטרא סאונד עם שלפוחית מלאה ובדיקות דם ושתן הבדיקות יצאו תקינות החלפתי 3 סוגים של האנטיביוטיקה שאחרונה היתה כמות גדולה שאפילו הרוקח התקשה להאמין לכמות , אני לא שותה אלכוהול וקפה, מה לפי דעתך יש לעשות בכדי לשפר את האיכות חיים שלי ?

שלום רב, אני לא כל כך מבינה למה קיבלת אנטביביוטיקה. אם אין לך צריבה או כאבים ואין ממצאים בתרביות האנטיביוטקיה לא תשנה כאן. שתבדק אצל אורולוג, כולל בדיקתה גופנית והוא יוכל לרשום לך תרופות משפרות זרימה כמו קסטרל או אומניק.אם יש לך רק דחיפות להתרוקן ולא קושי אמיתי, אז תרופות כמו סטרוסיטול, וסיקייר או ספזמקס יכולות לעזור. עליך לבצע בדיקת זרימת שתן FLOWMETRY ושארית, ולעיתים צריך גם ציסטוסקופיה לראות שאין לך היצרות בשופכה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה