שלפוחית רגיזה- סממנים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

30/03/2012 | 21:04 | מאת: מיכל

כאשר אני רצה, יש לי טיפטופים ורצון להטיל שתן. אותו דבר כשאני קופצת. כשאני שותה מים אני רצה המון לשירותים. אני בת 41 האם זו שלפוחית רגיזה? מה עושים?

שלום לך מיכל, מה שאת מתארת זו דליפת שתן במאמץ משולבת עם דחיפות. רצוי להבדק אצל אורולוג ולפי צורך להחליט על טיפול- חיזוק שרירי רצפת אגן בפיזיותרפיה, תרופה לשיפור הדחיפות או אפילו ניתוח בהמשך אם הפעולות השמרניות לא הועילו והדליפה מציקה.. ממליצה לפני פעילות גופנית ידועה להתרוקן היטב בשירותים, ולהמנע משתית חומרים משתנים כמו קפאין, אלכוהול ודומיהם.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה