תכיפות שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/02/2015 | 17:17 | מאת: חי

יש לי הרגשה תמידית שיש לי להשתין לא מצאו אצלי ממצאים רפואים זה התחיל לפני שנתים, וגם יש לי מעט זרם שתן חלש. אני כרגע אם התחושה הנוראה הזו והיא מכניסה אותי לדיכאון, רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור לי? והאם יש מצב שהבעיה היא בכלל לא אורולוגית אלה נוריולוגית או פסיכולוגית? והאם היפנוזה רפואית יכולה לעזור במצב שלי?

שלום רב, יש הרבה סיבות לתכיפות בשתן, ואם עברת בדיקות ולא נמצא דבר זה קודם כל מרגיע. שנית יכול להיות ששינוי הרגלי שתיה ותזונה יעוזר (להמנע מקפאין בעיקר, אלכוהול, שוקולד וכו'), למנע מ STRESS ולחץ. איני פוסלת רפואה אלטרנטיבית ודיקור סיני או ביופידבק וטכניקות הרפיה יכולות לעזור. עדין, יש גם תורופות קונבנציונליות שיכולות לעזור לך, ביעוץ עם האורולוג ובמרשם כמובן.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה