לחץ בשלפוחית לאחר בדיקה וגינלית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

12/09/2014 | 12:21 | מאת: אנונימית א"ש

לפני שבוע נבדקתי בדיקה וגינלית אצל רופא נשים (חשש לטמפון שנשכח, הבדיקה היתה תקינה ולא נמצא דבר). מאז אותו יום אני מרגישה לחץ על השלפוחית (בישיבה בעיקר) ונותנת שתן בתכיפות (גם אם יש מעט). עשיתי בדיקות שתן ונשללה האפשרות של דלקת... מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות קשור לבדיקה שעברתי?

שלום רב, כדאי להתייעץ עם הגניקולוג שלך- האם משהו שעשה בבדיקה היה חריג? בעקרון התלונות מתאימות לדלקת. שווה לחזור על בדיקת שתן.תנסי להקל על עצמך עם שתית תה קמומיל, המנעות מקפאין.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה