שארית שתן בגיל 22

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

10/09/2014 | 19:40 | מאת: יוני

כבר מספר חודשים אחרי שאני מתרוקן נשאר לי שארית שאני צריך ללכת שוב לשירותים או לחכות דקה כדי לרוקן הכל, וכעבור שעה שעתיים שוב תכיפות במתן שתן, זרם שתן חזק רק בסוף ההשתנה קטוע וטפטוף. בחודשים האחרונים תחת לחץ בעבודה ובחיים האם יש קשר ? בדיקות שתן תקינות, US דרכי השתן וכליות תקין, גודל ערמונית תקין, אין נוקטוריה. האורולוג שלח אותי לעשות בדיקת ציסטוסקופיה לפני חודשיים ואני מפחד ללכת, מה יכול להיות עוד סיבות לבעיות בשתן בגיל כל כך צעיר ? אני כבר מיואש.

שלום לך, בהחלט STRESS ומצבי לחץ יכולים לגרום לתלונות שאתה מתאר, בוודאי בהנתן שכל הבדיקות שציינת תקינות. עדיין, אם זה לא חולף, יש מקום להרחבת הבירור וציסטוסקופיה בהחלט תעזור. בנתיים תנסה לשנות אולי משהו בהרגלי השתיה שלך, בעיקר להוריד קפאין אלכוהול ושוקולד, ולשתות באופן מתון רק מים.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה