שאלה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/06/2014 | 15:47 | מאת: סובלת

שלום ד"ר, בת 25,מזה כמה חודשים אני סובלת מתחושה חזקה מאוד ללכת לשירותים כל הזמן רגישות גדולה בכל האזור שגוברת במאמץ אפילו הקל ביותר ושארית שתן 150. נשלחתי לבדיקת אורודינמיקה שאבחנה פגיעה משמעותית בהתכווצות שריר הדטרוזור (הבנתי שזו פגיעה עצבית).עד כה לא נמצא הגורם אך השאלה היא האם יש טיפול שיעלים את התסמינים האלה ומהו הטיפול?

שלום רב, המידע שנתת לי כאן מאוד חלקי. לצערי הפורום הזה אינו המקום לדיון כזה מורכב. צריך לעבור על ממצאים בבדיקות שביצעת, לברר מה בבדיקה גופנית כולל הערכת נוירולוגית, ובשאר הבדיקות ובהתאם לכך למצוא מה ניתן לעזור..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה