מודאג

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

06/04/2014 | 12:53 | מאת: בן 28

אני סובל כשבועיים מהפרעות בהשתנה(התחלת השתנה מהוססת, התחלת השתנה בטפטוף, זרם לפעמים מקוטע, מפוצל או עם נטייה חדה הצידה, תכיפות במתן שתן, במיוחד משפיע על התעוררות בלילה כדי להשתין גם אם השתנתי לפני השינה, דבר שבחיים לא היה לי)... כמו כן כשבוע אני סובל מכאבים באזור המפשעה בצד שמאל שלעיתים מקרין לאשכים(אזור המפשעה ללא ממצאים בבדיקת כירורג)... כמו כן כבר זמן מה אני מרגיש חלש ולא מרגיש טוב באופן כללי, הרגשה שאני מכווץ וסתום באזורי הבטן והמותניים, ולחץ תוך בטני גבוה, כאב במותן שמאל וכאבים עמומים בבטן תחתונה צד שמאל, סובל מעצירות מזה כחודש, סובל מריפלוקס ושיהוקים מזה כמה חודשים(קבוע לי תור גם לגסטרוקופיה)... אני ממש מודאג מבחינת בעיות ההשתנה, בדיקות דם, שתן ותרבית שתן יצאו תקינות, אני מחכה לעבור בדיקת אולטרה סאונד כליות ודרכי שתן, איזה עוד בדיקות כדאי שאני יעבור? מה יכול להיות הגורם לבעיות ההשתנה שלי? האם יכול להיות קשר לכאבים במפשעה ולכל הדברים שאני סובל מהם? אני ממש מודאג...

שלום רב, רוב התסמינים שציינת (למעט הרפלוקס והשיהוקים)יכולים להתאים דלקת בשתן או דלקת בערמונית. מומלץ גם לבצע בדיקת שתן PCR למחלות מין וגם תרבית לזרע. להבדק אצל רופא- בדיקה גופנית- לאזור המפשעה, האשכים, וכמובן גם בדיקת רקטאלית, ולקבל טיפול אנטיביוטי. כדאי להשלים את האולטראסאונד. אם עולה לך חום חשוב לגשת לבדיקה במיון.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה