אצירת שתן (?)

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

06/02/2014 | 02:13 | מאת: כרמלה בת 77

קיימת ציסטוצלה. US כליות ודרכי שתן תקין פרט להרחבה קלה בפתח השלפוחית, ושארית 170 סמ"ק לאחר התרוקנות. אין הידרונפרוזיס ואין אבנים. אבל - אם אני לא שותה במשך הלילה, אז בבוקר אין לי שתן. כעת גם כשאני שותה, אני לא מרגישה צורך לתת שתן, ויש לי רושם שהכמות מעטה ביחס לכמות הנוזלים שאני שותה. מה לעשות ?

שלום רב, יכול להיות שהציסטוצל מפריע לריקון. יש מקום להתייעץ לגבי ניתוח לתיקונו וכדאי לפני כן לבצע אורודינמיקה כולל רדוקציה של הציסטוצל (החזרתו פנימה) כדי לראות האם זה משפיע על ההתרוקנות.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה