יינטריב 20

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/10/2013 | 21:05 | מאת: יוסי

אחי סובל משלפוחית רגיזה לאחר בדיקה הירודינמיקה קיבל טיפול תרופתי באמצעות טיבאז 4 מ"ג ולאחר שלא עזר ויסקר 5 מ"ג ולאחר שלא עזר ורץ לשירותים כל חצי שעה הוחלט להחליף לכדור יינטריב יש לציין שלוקח כדור נוסף של אסטו 10 מ"ג והבנתי שהם מאותו משפחה לפי העלוןדבר היכול לגרום לתגובה בין תרופתית הוא לקח 2 כדורים ורופא המשפחה המליץ על להוריד בהדרגה את האסטו ואז להתחיל עם הכדור של יינטריב. יש מצב שהכדור האלה גורמים להזעה ברגליים ויובש בפה??? אודה לתגובתך...

שלום רב, אסטו ויינטריב שתיהן תרופות מסוג SSRI ולכן עדיף לא לשלבן כי זה נותן אפקט כפול ועשוי לגרום לת"ל ולהחמיר לו את התלונות. אולי בכלל כל התופעה ממנה סובל היא בשל תרופות אלו- ממליצה לדבר עם הרופא המטפל ולהוריד במינון או להפסיק. יינטריב ניתנת לאנשים שיש להם דליפת שתן במאמץ. לא לדחיפות. וכן מה ציינת יכול להיות תופעות לוואי.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה