תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

15/07/2013 | 17:13 | מאת: דרק

שלום, אני נוטל כדור קלונקס להרגעה, בונדרומין וסטילנוקס לסירוןגין לעת הצורך. האם תרופות אלו גורמות למתן שתן תכוף? דרק

שלום רב, לחלק מהתרופות הללו יש השעה על התכווצויות שריר השלפוחית (השפעה אנטיכולינרגית). ויכול להיות שזו הסיבה.

16/07/2013 | 09:53 | מאת: דרק

היי על גבי הקלונקס רשום שזה מרפה שרירים. זה לא מסתדר לי עם זה שהוא מכווץ את שריר השלפוחית? כמו כן, האם התרופות הספציפיות האלה גורמות להתכווצויות? בונדרומין, סטילנוקס וקלונקס וכן אם ניתן להגיד לגבי למיקטל ולא אשגע אותך יותר:) הרבה תודות

שלום דרק, אני חושבת שאתה צריך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את כל התרופות הללו. אם כדור מרפה שרירים תיאורטית זה יכול לשפיע על ההשתנה . היות ומדובר בתרופות שאינן בתחום המתחותי -זה לא הפרום הנכון לשאלות אלה ממליצה לף להתייעץ עם פסיכיאטר/נוירולוג וכדומה..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה