חוסר רגישות בפין

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/06/2013 | 18:58 | מאת: גיל

ראשית שלום , לאחר קשיים במתן שתן רשם לי הרופא משפחה צנתר , בצעתי לעצמי את הצנתור(מידה 14) ומאז יש לי פשוט חוסר רגישות בפין , אימפוטנציה , שני אורולוגים ראו לי את הפין ואמרו שהם לא רואים משהו חריג(הם הסתכלו רק מבחוץ) , מדי פעם אני מרגיש צריבה בקצה הפין שלאחריה אני רואה שם מעט דם ,וכן כשמונה חודשים היה בקצה הפין שטף דם שקשה לראותו, ראיתי שכתבת באחת התגובות שלך שישנם מקרים שצנתר יכול לגרום לסוג של טראומה (דלקת,בעיה,כאב), בדקתי רמת טסטוסרון בדם ויצא תקין , אם את יכולה לעזור לי באיזהשהיא דרך?

שלום גיל. האם עברת בירור מדוע אינך מתרוקן? בכל מקרה אכן בעת צינתור עצמוני אם לא מבצעים אותו נכון זה עשוי לגרום לטרואמה קלה מקומית ולכן פנה שוב למי שהדריך אותך ובצע זאת מולו כדי לבדוק שאכן אתה מבצע את הכנסת הקטטר באופן נכון. יכול להיות שהג'ל לסיכה בו אתה משתמש הוא עזרקאין- זהו ג'ל מאלחש ואולי הוא הסיבה לירידה בתחושה. אתה יכול להחליף אותו ל ג'ל על בסיס מים כמו KY JELLY. אם יש לך כל השמן דימום אז חזור לאורולג המטפל וציין זאת בפניו- אולי תצטרך ציסטוסקופיה.

30/06/2013 | 17:37 | מאת: גיל

לגבי חוסר התרוקנות, לא הצליחו לאבחן אבל משום מה היום אני מצליח להתרוקן בלי צנתר משהו כמו 200 מ"ל בכל הטלת שתן , העניין הוא שאני כבר לא משתמש בג'ל כי אני לא מצנתר את עצמי , ובכל זאת אני מרגיש חוסר רגישות בפין לעומת מה שהיה לי לפני זה , והשטף דם שיש לי שם כמעט ולא נראה רק במקרים חריגים שכואב לי, פתאום רואים אותו. בגלל זה אני די לא יודע מה לעשות בשלב זה , כי לא כואב לי כל הזמן , אבל הרגישות שלי ירודה וכן החשק המיני שלי , באיזהשהוא שלב חשבתי אולי שהטסטוסטרון שלי נמוך אבל בדקתי והוא בסדר.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה