בהמשך לתשובתך בדבר השלפוחית הרגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/06/2013 | 19:37 | מאת: יוסי

ערב טוב סליחה הוא בן 32 שכחתי לציין שלוקח אסטו פעם ביום 10 מ"ג כי אמרו אולי זה נובע גם ממתח נפשי האם יש התנקשות בין הכדורים? וכפי שציינצי התחיל עם ספזמקס 15 לאחר מכן טוביאז 4 מ"ג ולאחרונה נוביטרופן 5 מ"ג פעמים ביום שגורם לו ליובש בפה.

שלום רב, כפי שהסברתי כבר יש הרבה סיבות להפרעות שציינת. ממליצה כן לנסות טוביאס או וסיקייר שהן התרופות הכי חדשות היום, עושות פחות תופעות מנוביטרופן, ולפעמים צריך לקחת אותן לתקופה ממושכת עד שיתחילו לעזור. לחץ נפשי מאוד משפיע וחשוב שירגע, ימנע מקפאין לחלוטין וינסה להתרוקן לפי זמנים קבועים. כדאי שתפנו לייעוץ אורולוגי מסודר כולל בדיקה גופנית וגם להערכה פסכיאטרית או נוירולוגית.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה