שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/06/2013 | 09:37 | מאת: הדר

שלום רב אתמול עברתי בדיקה אורודינמית שהצביעה על שלפוחית רגיזה\ לאחר הבדיקה הרופא אמר את האפשרויות של תופעה זו והנדירה בהן הפרעה במי' העצבים.אמירה זו מאוג הפחידה אותי,האם חס וחלילה מדובר בגידול במוח משבש מע' עצבים.הוא אמר זאת מכיון שאני צעירה לדעתו לתופעה זו (47) מה דעתך תודה רבה

שלום לך הדר. אני מניחה שנה שהרופא ניסה לעשות הוא להסביר לך שיש סיבות רבות ומגוונות להפרעות שנקראות "תסמונת שלפוחית רגישה". אכן אחת הסיבות היא פגיעה עצבית אבל ממש ממש ל א אומר שזוהי הבעיה אצלך! ומן הסתם לא התכוון להלחיץ אותך .. אם את כל כך מוטרדת פשוט גשי להבדק אצל נוירולוג (מומחה למחלות עצבים ומוח).

מנהל פורום שלפוחית רגיזה