סטרטופקוקס

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/04/2013 | 11:58 | מאת: שירה

שלום, אני בת 19 לפני כחודשיים התגלה אצלי סטרטופקוקס בשתן . טופלתי באנטיביוטיקה. לאחר סיומה ביצעתי כמה בדיקות שתן וכולם שליליות. נשארתי עם כאבים חזקים ולחץ בשלפוחית בנוסף דליפת שתן. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני סובלת מעצירות כרונית.

11/04/2013 | 12:01 | מאת: שירה

בסוף קושי בהטלת שתן, הרגשה שאני חייבת ולא יוצא.

שלום רב, יכול להיות שעדיין יש לך דלקת. אם אין שום ממצאים בבדיקות רגילות ממליצה לך לבקש בדיקת PCR לSTD (בדיקת שתן למחלות מין) בד"כ מוצאים חיידקים שאינם החידקים הרגילים בשתן ואפר לקבל טיפול מתאים. עדיין, יכול להיות שאין לך זיהום אבל יש רגישות יתר ותחושת צורך להתרוקן-היתי ממליצה גם לבצע אולטראסאונד ולשלול אבנים בדרכי השתן. כדאי לפנות לבדיקת אורולוג ולקבל טיפול בהתאם.

14/04/2013 | 22:35 | מאת: שירה

בדיקת שתן למחלות מין - את מתכוונת לאיידס? זה הבדיקות שאת ממליצה שכדי לבקש מהרופאת משפחה או שכדי ללכת לאורולוג?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה