תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

29/03/2013 | 18:01 | מאת: אלירן

שלום ד"ר אני בן 32. מזה כשנה פחות או יותר אני סובל מתכיפות במתן שתן. בזמן האחרון זה מציק לי. הזרם יותר חלש ו"מאולץ" והכמות השתן בכל פעם קטנה מבעבר. ללא כאבים או צריבות. בבדיקת שתן STD נמצא אורפלז. קיבלתי טיפול דוקסין 100 ביום כ 10 ימים אך ללא הטבה ובבדיקת שתן חוזרת אין שינוי. בינתיים קבעתי תור לאורולוג אבל זמן ההמתנה ארוך רציתי לשאול מה יכולות להיות הסיבות? רופאת המשפחה איננה בטוחה שמדובר בחיידק מכיוון שנשאות בבריאים היא נפוצה. תודה

שלום רב, הרופאה שלך צודקת, אבל עדיין יכולה להיות דלקת בשופכה שגורמת את התסמינים כרגע ממליצה לך להקפיד לשתות הרבה מים ולהמנע מגריינים שמחמירים את התסמינים- כמו קפאין לסוגיו(קפה, תה, קולה, שוקולד), להמנע מעישון ואלכוהול, ולהמנע ממגע מיני כל עוד יש לך תסמינים. ניתן להמשיך בירור בדיקות שונות- את זה יחליט האורולוג שלך אם לא תהיה לך הטבה.

31/03/2013 | 12:53 | מאת: אלירן

מנהל פורום שלפוחית רגיזה