שלפוחית ביישנית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/03/2013 | 13:07 | מאת: משה

1. האם גבר עם שלפוחית ביישנית אשר ילמד להרפות את שרירי רצפת האגן יפחית את בעייתו? אם כן, כיצד לומדים זאת? יש הסבר ברשת האינטרנט? תודה! 2. האם נטילת לוסטרל (זולופט) בשל דכאון, היא תרופה מתאימה למי שיש לו גם שלפוחית ביישנית? האם יש עדיפות לפרוזאק? תודה!

שלום רב, אכן הרפייה יכולה להקל עליך. ניתן ללמוד במסגרת פיסיותרפיה של רצפת אגן וביופידבק- זה לרוב ניתן במסגרות קופות החולים, או דרך רפואה משלימה. כמובן שאתה יכול לחפש בגוגל או ביוטיוב מידע על טיפולים לשלפוחית ביישנית. התרופות שציינת עשויות לעזור, לא בטוח שאחת עדיפה על השניה. ברוב המקרים זה ניסוי וטעייה- אם אחת לא עוזרת מנסים את השניה וכדומה..

07/08/2013 | 21:52 | מאת: שמש (שם בדוי)

בזמן האחרון צצה לי בעיית השלפוחית הביישנית. איני יכולה לעשות שירותים במקומות ציבוריים אלא אם כן זה ממש ממש דחוף ואין אנשים. ואני נוסעת הרבה פעמים לחו"ל וזה משפיע עליי ועל הסובבים שלי. האם יש לזה טיפול בייתי? האם רסק יו יכול לטפל בזה? איך אני יכולה לטפל בזה בדרכים טובות ולא מזיקות?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה