שלפוחית רגיזה מסטרס

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

31/01/2013 | 19:45 | מאת: גלעד

שלום, אני בן 36 בחור בריא .עשיתי בדיקות דם ושתן והכל תקין. אובחנתי אצל פסיכיאטר כבעל OCD ,התקף פאניקה ,חרדות ודיכאון ברמה גבוהה.קיבלתי טיפול תרופתי ועדיין מקבל. הבעיה שלי היא כזאת שאני מרגיש צורך תכוף להשתין אני מרגיש את הצורך הזה באיבר מין ממש כאילו אוטוטו יוצא.ואני מגיע למצב שאני לא מסוגל תמיד להתאפק ואז שאני משחרר הכל מרגיש הקלה . אין לי צריבה או כאב בזמן השתן.רק הצורך התכוף הזה בפין מציק לי וזה מכניס אותי לסטרס ולחץ.האם זה נורמלי ההרגשה הזאת? תוכלי לתת לי עצות? אני אקדים ואומר שהיה לי אינסידנט לפני שביקרתי אצל הפסיכיאטר של חרדה מאוד חזקה שהייתי בה שהייתי צריך לעשות בדיקת גאסטרו דרך הגרון והייתי נורא בלחץ וסטרס ולא ישנתי כל הלילה ורצתי לתת שתן כל 10-15 דקות כמו הפרעה במערכת העצבים.ההאם זה כתוצאה מזה יכול להיות שאני מרגיש את כל העקצוצים והכאב באיבר מין? המון תודה ד"ר ויום טוב

שלום גלעד זה נכון שיש קשר בין חרדה ולחץ לתגובות גופניות , כמו למשל תחושת דחיפות וצורך הלתרוקן בשירותים. אין ספק שטיפול בחרדה ובOCD יקל עליך גםאת התסמינים האלו. ניתן גם להעזר ברפואה משלימה ובביופידבק

מנהל פורום שלפוחית רגיזה