שלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/01/2013 | 00:30 | מאת: נילי

שלום רב, האם יש לי מה שנקרא שלפוחית רגיזה? אני מרגישה תכיפות ודחיפות במתן שתן עד כדי איבוד היכולת לעצור את הזרם מרגע שהורגש הצורך. כמובן שזה גרם ללא מעט פנצ'רים מביכים. לקחתי דטרוסיטול 2 מ"ג ללא השפעה. אני חולת פרקינסון ומתפקדת אבל העניין הזה מפריע מאוד. אודה לעצתך

שלום רב, בהחלט יכול להיות שאת סובלת מתסמיני שלפוחית רגיזה ויש הרבה אופציות לטיפול מעבר לדטרוסיטול 2 מג'. ניתן לנסות מינון גבוה יותר כמו 4 מג' או תרופה אחרת, למשל טוביאס 8 מג', או תרופות נוספות כמו וסיקייר, ספזמקס ודומיהן. חשוב להבין שפרקינסון יכולה להשפיע מאוד על ההשתנה ולהוות אתגר טיפולי- כדאי גם להתייעץ עם הנוירולוג שלך. אם אין שום הטבה בתרופות, היום ניתן לעברו גם טיפולי נוירומודולציה או הזרקות בוטוקס לשלפוחית בחלק מבתי החולים(לרוב לא בסל ומצריך תשלום נוסף או דרך ביטוח משלים/פרטי)

מנהל פורום שלפוחית רגיזה