שאלה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

18/12/2012 | 11:57 | מאת: rh

בס"ד שלום ד"ר שירה חתומי בת 37 ג+1 לידה אחת ללא הפלות.בריאה בד"כ תודה לאל.זה מס' חודשים אחרונים אני שמה לב כי ההשתנה שלי אינה כתמול שלשום.יש לי תכיפות במתן שתן יותר ומרגישה צורך ללכת לשירותים גם כשיש מעט שתן בלבד-ממש מעט -גם עוצמת הזרם היא חלשה.האם זה יכול להיות קשור לקפאין-אני שותה המון נס קפה -עד10 כוסות ליום ? או שמא זה יכול להיות קשור לעובדה שהייתי עושה בעבר הרבה כפיפות בטן וכעת כבר -ואז שרירי האגן נחלשו ?. האם יש לי בעיה ומה שמה ?ומה עליי לעשות ? מה הפתרון ? נ.ב לא בטוח שהגעתי לפורום הנכון ? אודה לך על התייחסותך.

שלום רב, אכן ריבוי קפאין גורם לדחיפות במתן השתן והיתי ממליצה להמנע מכל כך הרבה כוסות קפה כל יום.. 3 מספיק. מומלץ לשלוח בדיקות שתן לשלול דלקת. את תמיד יכולה לחזור לחיזוק רצפת אגן דרך תרגול פילאטיס או התייעצות עם פיסיותרפיסטית ייעודית לכך

מנהל פורום שלפוחית רגיזה