כאבים כילייתיים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

24/11/2012 | 13:17 | מאת: הגר

בעבר אבנים שרוסקו, סידן גבוה מאוד בשתן. כאבים חזקים במותניים ומאחרוי הצלעות התחתונות כאב שמתגבר בזמן צורך להשתין במהלך ההשתנה ואחריה. כאב שמקרין עד הברך. כרגע אין אבנים אבל בבדיקות שתן קבוע לויקוציטים התרביות יוצאות תקינות . הרגשה של חוסר נוחות בזמן השתנה , כאילו השתן לא צלול, צורב כאבים חזקים בזמן ישיבה. תכיפות רבה מאוד במתן שתן!

שלום הגר ממליצה לך לבצע CT בטן פרוטוקול אבנים (ללא הזרקת חומר ניגוד) כי אולי יש לך אבן לא בכליה אלא בשופכן(הצינור שמחבר את הלכיה לשלפוחית). כדאי גם לשקול טיפול מונע אנטיביוטי אם כל הזמן יש לך לויקוציטים (סימן לדלקת). להקפיד לשתות הרבה מים ולטפל בכאבים לפי צורך

מנהל פורום שלפוחית רגיזה