תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

02/11/2012 | 16:28 | מאת: עינת

כבר הרבה זמן שאני סובלת ממתן שתן לעיתים קרובות מאד . קורה לי שאני יוצאת מהשירותים ולא עוברות כמה דקות אני מרגישה ששוב אני צריכה לתת שתן למרות שיש לי כבר טיפה.קורה לי גם שאני מתרוקנת משתן ולאחר כמה דקות אני נכנסת לשירותים למתן צואה ואז יש לי כמות גדולה של שתן שדקה קודם התרוקנתי . מה זה יכול להיות ? תודה רבה ושבת שלום.

שלום לך עינת. את מתארת תופעה מוכרת מאוד בעיקר בנשים. לא ציינת את גילף אבל פרט לכך יש השפעה גם ללידות בעבר, משקל עודף, סוג התזונה והשתיה היומית שלך מחלות הרקע ועוד ועוד. אם זה מציק מאוד- עליך לפנות לאורולוג לבירור: בדיקות דם ושתן, אולטראסאונד כולל שארית ואפילו אורודינמיקה לפני צורך

מנהל פורום שלפוחית רגיזה