פתרונות נוספים לשלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

24/07/2012 | 22:05 | מאת: יסמין

עברתי בדיקות מקיפות אצל אורולוג בכיר כולל ציסוטוקופיה, והאבחון הוא שיש לי שלפוחית רגיזה.כל התרופות שניסיתי משפיעות עלי רע מאוד וניסיתי כמעט את כולם. אני סובלת ממתן שתן תכוף, קמה בלילה לפחות 3 4 פעמים. חוץ מתרופות רגילות האם תוכלי להפנות אותי לאלטרנטיבות נוספות? אולי ברפואה האלטרנטיבית? תודה

שלום יסמין את בהחלט יכולה לנסות טיפול בדיקור סיני או ביופידבק ולימוד טכניקות הרפיה ואיפוק אצל פיזיותרפיסטית של רצפת אגן. גם שינוי הרגלי אכילה ושתיה יכול לעזור- להקפיד על שתית מים ולהמנע מגריינים כמו קפאין, אלכוהול, שוקולד, חריף וכדומה.

26/07/2012 | 19:10 | מאת: יסמין

מנהל פורום שלפוחית רגיזה