נסיון טיפול בריטלין,פוקלין ואטנט

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

04/05/2016 | 18:54 | מאת: שירלי

ניסינו את הטיפול לילדה בת 11 עם adhd וכל התרופות עשו תופעות לוואי: חוסר תאבון,אפתיה,דפיקות לב, חוסר שינה. האם יש משהו אחר שעשוי לעשות פחות תופעות לוואי?

05/05/2016 | 17:55 | מאת: מיכל

אנחנו עכשיו בשלבי בירור על חלופות, אני יודעת שיש תרופות מדף כמו זום ,ריכוזית ועוד כל מיני, יש גם חלומות מותאמות אישית כמו הומיאופתיה ( יש את אוצרות שראיתי ששאלו עליו כאן ) והבנתי שגם דמיון מודרך ורכיבה טיפולית יכולות לעזור מבין כל החלופות אני אישית מעדיפה את מה שמותאם אישית אבל עוד לא התנסנו באף אחת מהאפרויות ואני ממש לא מתיימרת להיות רופאה או להחליף רופאה

שירלי שלום, ראשית אני מניח שלא כל התרופות נוסו. לפי הכותרת נראה שניסיתם רק תרופות סטימולנטיות, ויש תרופות ממשפחות אחרות, כמו למשל Strattera. מעבר לטפול התרופתי, יתכן ויש צורך בטפול נוסף, לא תרופתי. עוד אפשרות היא שיש בעיות אחרות שאינן הפרעת קשב ורכוז, ואינן מטופלות, כמו לקויות למידה לדוגמא. אני ממליץ להוועץ ברופא המטפל בהפרעות קשב ורכוז. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים