לחץ בפות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/12/2011 | 20:54 | מאת: ליה

חודשיים לאחר לידה. לידה רגילה עם אפידורל וקטטר שתן שרוקנו (והוציאו אותו) במהלך הלידה ואח"כ גם אחרי הלידה כי לא הצלחתי לבד. בשתן השני לאחר הלידה כבר עשיתי לבד. כשבועיים לאחר הלידה הרגשתי הפרשות ורודות בהירות - וחשבתי שזה מהפות. הלכתי למוקד ושם הרופא רשם שיש דימום מהאורתרה ושלח אותי למיון. במיון נבדקתי ונאמר שאין שום דימום מהפות ומדובר בדימום מהנרתיק.... בינתיים מאז אני סובלת במין תחושה של לחץ בפות (לא כאב), זה קורה במיוחד כשאני עומדת הרבה זמן על הרגליים, יש תחושה של לחץ, גם ביציאות אני מרגישה לחץ על האיזור. אני חושבת שזה מהפות, אבל לא בטוחה, אולי זה קשור לנרתיק.?? אחרי מקלחת , או ניגוב במגבון יש קצת הקלה. במקלחת כשאני מסבנת את האיזור מרגישה קצת צורב (בדיקת שתן לתרבית מלפני חודש וחצי תקינה) בבדיקה של 6 שבועות לאחר הלידה רופא נשים אמר שהכל תקין ובדק גם את הפות ואמר שאין כלום. ההרגשה הזאת לא חולפת. מה אני אמורה לעשות? ממה זה יכול לנבוע? ממש מציק לי כשאני עומדת זמן רב וזה לוחץ. לאיזה רופא אני אמורה לפנות?

10/12/2011 | 21:11 | מאת:

תבצעי תרבית שתן עדכנית ובדיקת אורוגינקולוג.