לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

09/12/2011 | 00:23 | מאת: מיה

שלום דר' אני כבר חודש ימים בלחץ מטורף. אימא שלי התאשפזה בגלל דימום ואגינלי עשו לה שם גרידה ובבדיקת מעבדה מסתבר שהיה לה סרטן ממיר חשוב לציין שאימי מטופלת בקומדין כבר 12 שנים מאז שעברה ניתוח לב מסתמים לכן כבר אחרי גרידה קיבלה תרופה בשם הפרין דרך אינפוזיה כשבוע 24 שעות(היו שינויים במינונים) ואז קיבלנו תשובה של מעבדה והוחלט שהיא עושה ניתוח קרטת רחם, הניתוח בוצע תוך 3 ימים (הופסק הפרין בזמן זה) נדמה לי שקיבלה קלקסאן , אחרי ניתוח מייד התחילו עם הפרין ללא הפסקה כי 11 ימים . הבטן נפחה וכעבה מאוד ניתחו אותה שוב היה לה דימום פנימי (כי 4 ל' דם הומיו לה) הועברה בטיפול נמרץ ע"מ להשגיח עליה אך שוב עשו טעות ונתנו לה אותו מחרת הפרין בנוסף בזריקה. שוב התחילו דימומים הפעם דאגו לחבר לה נקזים. אך היא התחילה לדמם גם מאחורה. הפסיקו שוב הפרין כבר כ 3 ימים לא מקבלת מדללי דם אך מחר שוב רוצים להתחיל ,הפעם עם קלקסן אני נורה מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות מצד אחד מסוכן לא לתת לה תרופות מצד שני היא עדיין ממשיכה למלא נקזים מה אני עושה היא כבר חודש בבית חולים והמצב לא משתנה

10/12/2011 | 16:32 | מאת:

אין לי כל כך הרבה לעזור לך דרך האתר, אלא להחזיק איתך אצבעות ולהאמין כי אימך מקבלת שם את הטיפול המיטבי.