האם ריצה גורמת לנזק?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/10/2015 | 22:17 | מאת: הדס

שלום אני בת 35 +3 ילדים, סובלת מבריחת שתן במאמץ כבר מהלידה הראשונה בגיל 24 (עיטוש, קפיצה..) אני מאוד אוהבת ספורט במיוחד ריצה וכבר 5 חודשים מתאמנת 5-10 ק"מ. הבעיה שאני מסוגלת לרוץ רק בבוקר ככה אני לא סובלת ( אם אני רצה בערב אני פשוט דולפת משתן, לכן מתאמנת רק בבוקר). חברה אמרה לי שאני גורמת לעצמי נזק בזה שאני רצה, האם כך הדבר? תודה מראש!

29/10/2015 | 16:57 | מאת:

הנזק לרצפת האגן כבר נגרם ולכן ריצה בשלב זה ל א תשנה דבר ואת יכולה להמשיך לרוץ. אך יותר חשוב למה את לא פונה לקבל יעוץ וטיפול בכדי שלא תסבלי מדליפת שתן?!