דליפת שתן בריקוד

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/09/2015 | 09:00 | מאת: הילה

האם קפיצות בריקוד מזיקות ומחמירות מצב של דליפת שתן, או רק זמנית , נקודתית בזמן הריקוד? מדובר באשה בת 61. תודה על תשובתך

18/09/2015 | 11:43 | מאת:

דליפת שתן בעת קפיצות וריקוד נגרמות מחולשת ריצפת האגן ונקראת דליפת שתן במאמץ. פעילות כמו שאת מתארת אינה מחמירה את המצב אלא רק  מוציאה לאור את הבעיה של חולשת רצפת האגן בכדי שפעילות תגרום לנזק עליה להיות בעלת אימפקט הרבה יותר גבוה כמו למשל זומבה ולא משנה הגיל