כאב ולחץ נוראי בשלפוחית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

23/07/2015 | 07:58 | מאת: זיו

בוקר טוב, לפני כחודש התחילת תכיפות במתן השתן, לאחר הסיום עדיין נותרת הרגשת כאב ולחץ כאילו שהשלפוחית מלאה. קיבלתי אנטיביוטיקה צפוויט מכיוון שהייתי לפני טיסה ולא היה זמן לתרבית. הצוופיט לא עזר והכאבים החמירו, ביצעתי תרבית שתן ובמקביל קיבלתי אנטיביוטיקה בשם ציפרודקס 500. התרבית יצאה תקינה והאנטיביוטיקה שהמשכתי בהנחיית הרופא לא עזרה כלל. האורולוג קבע לי תור לבדיקת ציסטוסקופיה לאמצע אוגוסט ובינתיים המצב ממש חמור. אני לא יכולה לישון כי כואב לי בקיר השלפוחית החיצוני בבטן התחתונה. כל הזמן אני עם תחושה של מלאות מה שלא מאפשר לי לישון, קשה לי לשבת בעבודה כי התחושה היא שהישיבה לוחצת על השלפוחית ואני יודעת שהשלפוחית ריקה. אני מכניסה את הבטן ומרגישה היא ממש לא מלאה כמו הכאב והתחושה הקיימת. אני לוקחת מאתמול פרוביוטיקה וגם כדור חמוציות מרוכז ואני בעיקר מיואשת מאוד מאוד מאוד. זה הופך אותי לעצבנית וחסרת סבלנות ואני כל כך רוצה שזה יעבור כבר. מה יכולה להיות הבעיה שממש פתאום צצה לה? ברצוני להוסיף כי ביצעתי לפני חצי שנה סי טי לבעיה אחרת ובסיטי ראו גם את הכליות והשלפוחית והיה תקין. אשמח לכל רעיון/המלצה להקלה ועצות לפתרון תודה רבה זיו

12/08/2015 | 17:23 | מאת:

ניתן לקחת סדורה כטיפול נגד כאבים בשלפוחית עד שתהיה אבחנה סופית בהצלחה