דחיפות ודליפה..

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

29/06/2015 | 17:46 | מאת: רותי

שלום,אני בת 60 לאחר 3 לידות רגילות.לא בטוחה שקשור,אבל רופא נשים איבחן לפני הרבה שנים שיש לי רחם הפוכה (?),בשנתיים האחרונות אני סובלת מדחיפות בשתן ואם אני לא מגיעה בדקות הקרובות ממש לדחף יש לי דליפה.מצב מאוד מייאש וקשה.קיבלתי ספזמקס 15 כדור בבוקר.כמה זמן עד שרואים שיפור?והאם הכדור גורם לבלבול או לא בטוח?האם יש משהו טוב יותר(גם ברכישה פרטית)תודה.

29/06/2015 | 17:54 | מאת:

שלום רותי קודם כל אין קשר בין תלונותיך לבין רחם  הפוך. את השפעת הכדורים מקובל לבדוק כ 6 שבועות לאחר. התחלת נטילתם יש נשים שיכולות לסבול מבלבול קל מאד. אין תרופה שהיא יותר טובה מהשנייה וכל אישה מגיבה אחרת יש עוד מספר תרופות אך כולן מחייבות מרשם רופא ולכן עלייך לפנות לרופא המטפל בהצלחה