רצפת האגן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/06/2015 | 21:37 | מאת: זואי

שלום, דנה וארבעה חודשים לאחר לידה טראומטית (מלקחיים, חתך חיץ, קרע). מאז הלידה, לאחר קיום יחסי מבין עם בעלי כאשר אני קמה מהמיטה הזרע נוזל החוצה. בנוסף, מתרגלת יוגה ובתנועה עמידת נר יוצא לי אוויר מהנרתיק. האם הדברים הנ"ל הינם בגלל שרירי רצפת אגן רפויים?

12/08/2015 | 17:42 | מאת:

התופעות או ן את מתארת בהחלט מתאימות לנזק לרצפת האגן בעיקבות לידה טראומטית אני ממליץ לך לפנות בהקדם ליעוץ אורוגינקולוגי בכדי למנוע החמרה עם השנים והליגות בהצלחה