דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

15/04/2015 | 19:48 | מאת: תמי

לדר רונן שלום אני בת 71 ואין לי בריחת שתן אבל יש דחיפות די גדולה במתן שתן בערך כמעט כל שעה. אני מסוגלת להתאפק אם אני מחוץ לבית או בנהיגה לזמן של שעה בערך אודה על תשובתך בתודה תמי

19/04/2015 | 09:20 | מאת:

בשלב ראשון יש לשלול גורמים לתלונות שלך כגון דלקת בדרכי שתן, סוכרת לא מאוזנת , טיפול בתרופות משתנות וכדומה באם אין אף בעיה כזו נראה כי את סובלת מתסמונת שלפוחית בלתי יציבה0 שלפוחית "רגיזה" בלשון העממית) והטיפול לכך הינו תרפותי+ טפול התנהגותי יש לפנות לאורוגיקולוג להערכה וטיפול.