בריחת שתן לאחר ניתוח הרמת שלפוחית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/01/2015 | 21:17 | מאת: מירה

שלום רב אני בת 51 ,לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח להרמת השלפוחית העקבות בריחת שתן (TOT). לאחרונה שוב התחלתי לסבול מבריחת שתן גם מתוך שינה. האם אני צריכה לעבור שוב ניתוח או שאפשר לפתור את הבעיה בדרך אחרת? אודה לתשובתך

11/02/2015 | 14:33 | מאת:

שלום מירה שקודם כל מומלץ לעבור בדיקה והערכה אצל אורוגינקולוגי בכדי לברר את הבעיה ורק אז ניתן להתאים את הטיפול מכיוון ויש דליפות שתן שניתוח לא יעזור ויש טיפול תרופתי ויש סוגים אחרים שמצריכים ניתוח בכל מקרה מומלץ בירור אורוגינקולוגי מכיוון וניתן לטיפול וחבל שתסבלי בהצלחה