דלקות שתן חוזרות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/10/2014 | 21:44 | מאת: אליס

שלום ! אני בחורה בת 29 אני במשך שנה וחצי עם דלקות שתן , בבדיקות שתן החוזרות התוצאה Nitrit תמיד חיובית. אני צרכתי אנטיביוטיקה שהרופא נשים נתן לי במשך שנה שכלל לא השפיעה עליי. לאחר מכן הפסקתי את האנטיביוטיקה כי ראית שלא עוזר לי בכך. חוץ מזה המליצו לי ברפואה טבעית על לקיחת כדורים בשם פמינוז, לוקחים זאת 3 ביום ו9 כדורים סה"כ ביום. בימים הראשונים. לאחר מכן 3/3 כול יום. הייתי גם אצל נטורופת שנתן לי כול מיני צמחים ,אך עדיין לא הייתה השפעה משמעותית לדלקות השתן שיש. אני רוצה לציין שביצעתי כבר בדיקת כליות ולא מצאו כלום. לא מזמן הייתה לי תופעה לאחר קיום יחסי מין היה לי דימום מאוד קל. אני רוצה להכנס להריון וכול הדבר הזה מאוד משפיע עליי מכל הבחינות, אם זה בתדירות קיום יחסי מין, מצב רוח, וקושי להכנס להריון. אני רוצה לציין שאני מרגישה עייפות, צורך למתוק, ולשתות קפה. אני מרגישה שאין לי למי לפנות לא לרפואה קונבציונלית ולא לרפואה הטבעית . אני צריכה עזרה בדחיפות , בבקשה תגידו לי למי לפנות, למי ללכת. המצב הזה משפיע עליי ועל היחסים שלי ועל הצורך להכנס להריון ולהמשיך חיים נורמלים. תודה אליס

19/10/2014 | 12:42 | מאת:

במידה ואיןם לך כל תסמינים (צריבה און כאבים) אין כל צורך בטיפול ותיכנסי להריון. במידה ויש, את זקוקה להערכת רופא נשים טוב או אורוגינקולוג.