צניחת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/08/2014 | 10:30 | מאת: רוית

שלום, אני בת 53 לפני כמה ימים הרופא אבחן אצלי צניחה של שלפוחית השתן (בדרגה בינונית)והפנה אותי לפיזיותרפיה. כרגע אין תורים ועלי לחכות לתורים מהקופה. בינתיים אני דואגת ומפחדת מסוגי הפעילויות הבאות להן אני מורגלת: הליכה למרחקים, כפיפת בטן, הרמת משקולות קלות (של שתי קילו) uכל הפעולות בבית כמו ניקיונות ועמידה על הרגליים לזמן ממושך. אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לי ממה עלי להיזהר מהפעולות הללו בברכה רונית

18/08/2014 | 11:13 | מאת:

אין כל בעייה לעשות את כל הפעולות שציינת.

19/08/2014 | 06:51 | מאת: רוית

תודה על תשובתך המהירה. הרגעת אותי ויחד עם זאת אבקש לשאול בנוגע לפעולות כמו הליכה.. הרי היא בעצם מושכת את האיברים למטה וההגיון אומר שבמצב צניחה של השלפוחית היא גם תמשך עוד קצת את האיבר למטה.. אודה אם תוכל להשכיל אותי קצת הכיצד זה לא קורה. ושוב תודה רבה להתייחסותך