שתן עכור וחלקיקי קרישי דם - קטטר

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/08/2014 | 16:44 | מאת: יהושע

בן 64 , סבלתי מעצירת שתן. בבי"ח הכניסו לי קטטר ו"שאבו" 2.7 ליטר. הקטטר הוצא והושב בבי"ח לאחר יומיים עקב אי יכולת לתת שתן עצמוני. הוחלט להשאיר את הקטטר לחודש לאושש את השלפוחית. בימים הראשונים השתן היה עכור עם קרישי דם ולאחר 4 ימים היו 3 שקיות צלולות לחלוטין. אתמול , לאחר שבוע שוב נראו קרישי דם בשתן שאף נעשה עכור. שאלתי : האם עלי לפנות לרופא/בי"ח בדחיפות ? האם התופעות שתארתי "נורמליות" ?

12/08/2014 | 17:34 | מאת:

כפי ששמת לב כבר, פורום זה מטפל בבעיות נשים. ממליץ לך לפנות לאורולוג בהקדם להערכה מקפת יותר.