דליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

09/08/2014 | 14:42 | מאת: איה

שלום, אני איה בת 27. ילדתי לפני 3 חודשים . אחרי הלידה היתה לי דליפת שתן עד כדי כך שלא היתה לי שליטה על הסוגרים בכלל!!! עד היום אני מבצעת תרגילים יום יום, יש שיפור קל אך עדיין אני לפעמים מרטיבה את התחתונים בלי שאני מרגישה. השאלה שלי-האם בעזרת התרגילים המצב ישתפר עד כדי שליטה מוחלטת? והאם יקרה לי מצב דומה או שתהיה החמרה אחרי לידה השניה?? מה עליי לעשות???

12/08/2014 | 18:36 | מאת:

בד"כ לאחר 3 חודשים זה מסתדר. יש להמשיך בתרגול. לצערי כל הריון (גם בניתוח קיסרי) תורם לכך, למרות שעיקר הבעיה נוצרת לאחר הלידה הראשונה.