בדיקה אורודינמית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/05/2014 | 19:50 | מאת: הגר

מה המשמעות של מבחן STRESS שלילי + בדיקת זרם שתן לא תקינה + לא הודגמה התכווצות בלתי רצונית+עקומת לחץ מעידה על הפרעה חסימתית?

01/06/2014 | 14:47 | מאת:

בדיקה אורודינאמית בודקת את תפקוד שלפוחית השתן, קרי את שלב המילוי ושלב ההתרוקנות של שלפוחית השתן. על פי הבדיקה אין בעייה בשלב המילוי. קיימת בעייה בשלב ההתרוקנות. כדי לתת את המענה הטיפולי הטוב ביותר יש צורך בבדיקת אורוגינקולוג.