מה הפתרון?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/05/2014 | 14:14 | מאת: הגר

אחרי חודש של טיפול אנטיביוטיקי חלקו בוריד עקב דלקת וצמיחה של חיידקים. כעת שלושה ימים לאחר סיום הטיפול בבדיקת שתן כללית עקב צריבה חוזרת ותכיפות תוצאה לא תקינה. על מה יכולה להעיד הבדיקה? יש לי לחץ מאוד גדול וכאב במותן. תכיפות וקושי משמעותי בהתאפקות. האם יש בבדיקה סימנים למשהו בכיליה? בעבר היו אבנים, כרגע בדקה תקינה בדיקה אורודינמית לא תקינה אבל עדיין לא נמסרו תוצאות. החלו לי שוב אננטיביוטיקה שמתישה אותי. שם הבדיקה יחידות מדידה תוצאה נורמה תחתון נורמה עליון GLUCOSE - U STRIP mg/dl NORMAL BILIRUBIN- U STRIP mg/dl NEG KETONES- U STRIP mg/dl NEG SPECIFIC GRAV-U STRI fL 1.029 1.001 1.03 PH- U STRIP 6.5 PROTEIN- U STRIP mg/dl 100 0 30 UROBILINOGEN-U STRIP mg/dl NORMAL ERYTHROCYTES-U STRIP RBC/microl 170 NITRITE- U STRIP POS LEUCOCYTES - U STRIP WBC/microl 500 0 10

07/05/2014 | 10:46 | מאת:

ממליץהמשך הערכת אורוגינקולוג.