שלום רב,

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

01/04/2014 | 22:14 | מאת: יעל

אני סובלת מידי כמה שבועות מתכיפות קשה במתן שתן, כל שתי דקות לשירותים כאשר אין שתן. במקביל אני סובלת מכאבים בצד ימין בסמוך לעצם הירך. בבדיקות שתן לא נמצאה צמיחה, כל פעם אני מבצעת את הבדיקות מחדש. הייתי אצל גניקולוג על מנת לוודא שאין צניחת רחם, והוא אכן שלל זאת. אורולוג שביקרתי אצלו אמר שאולי מדובר על שלפוחית רגיזה, הוא נתן לי טוביאס וכלום לא עזר, גם סדורל לא עוזר. בהערכה כללית ולא פרטנית, מה זה יכול להיות? בברכה ותודה מראש

02/04/2014 | 19:40 | מאת:

הייתי מציע שתיבדקי אצל אורוגינקולוג.