חיידק פרוטאוס

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/02/2014 | 12:37 | מאת: רונית

שלום יש לי דלקת בשופכה הנגרמת כתוצאה מחזרה של חיידק חיידק פרוטאוס שלפי צפייה בבדיקות חוזרות של תרביות שתן קיים אצלי למעלה מ7 שנים מהו הטיפול היעיל נגד חיידק זה?

16/02/2014 | 12:30 | מאת:

הטיפול הוא בהתאם לרגישות של החיידק לאנטיביוטיקה ובהתאם לסימפטומים. כלומר יכול להיות להיות לך חיידק כרוני, אך הוא לא מתבטא מבחינת תלונותייך בדבר, אז אין צורך לטפל.

16/02/2014 | 12:40 | מאת: רונית

אני בכאבים חודשיים, זינט לא עזר, ציפורדקס הקל אך ברגע שהפסקתי חזר. סביר להניח שזה כבר כרוני, אז מה עושים?

16/02/2014 | 13:57 | מאת:

ניגשים להערכה אצל אורוגינקולוג או לרופא מומחה במחלות זיהומיות.