דלקת בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

07/11/2011 | 17:15 | מאת: אורנה

מיום שבת הייתי עם כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן התחתונה.הרופאה משפחה נתנה לי הפניה לבי"ח אתמול ושם עשו בדיקות ואמרו שזה דלקת בדרכי שתן ונתנו לי אנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין 1000 מ"ג ליום.אני סובלת כל הזמן מדלקות חוזרות ונשנות.כל הזמן הולכת לבדיקות שתן לאורולוג לוקחת אנטיביוטיקה וחוזר חלילה. אינני יודעת וגם לא הרופאים מה הגורם לזה?אני בת 48 אין לי מחזור וסתי כבר ואינני מקיימת יחסי מין.האם יתכן כי יש צניחה כלשהי באיברי אגן,ובגלל הקירבה לפי הטבעת כשעושים את הצרכים ומנגבים יש השפעה על האיזור וזה גורם לחיידקים?אני לא מוצאת פתרון וסובלת מכך מאוד.יש כאבים וצריבה ולפעמים אני לא מספיקה להגיע לשירותים כשאני בדרך וזה בורח לי באופן לא רצוני.אשמח לתשובה. תודה.

07/11/2011 | 23:48 | מאת:

את זקוקה לעהרכה של אורוגינקולוג, שיכלול גם בדיקה לשלילת צניחה ובדיקה לתפקוד השלפוחית = בדיקה אורודינאמית.