מפוחדת...

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/12/2013 | 18:30 | מאת: ליבי

שלום רב ותודה מראש.אני בת 31 ,אם לשלושה,כשנתיים אחרי לידה אחרונה.( נרתיקית) בשנה האחרונה ,אני סובלת מתופעה מוזרה .כמה ימים לפני המחזור יש לי ממש בריחת שתן,בעיקר בלילה ,בלי תיושה של דחיפות,פשוט בורח.עברתי בדיקת אורודינימיקה שהיתה תקינה מלבד היענות מוקדמת", לא הוצע לי טיפול.אחרי שקראתי קצת ממש נבהלתי שכן בגילי זה לא אמור להיות! האם זה סימן לטרשת נפוצה חלילה? אציין שזה בעיקר סביב המחזור שאר הימים פחות או יותר רגיל ..( יכול לברוח קצת בצחוק או מאמץ ,אך זה לא שכיח..) אשמח לתשובה מהירה ומרגיעה

29/12/2013 | 23:08 | מאת:

הייתי ממליץ על הערכת נאורולוג ואם בדיקתו תקינה אזי פיזיותרפיה של רצפת האגן עם בופיחדבק (כמובן כל זאת לאחר בדיקת אורוגינקולוג תקינה).

30/12/2013 | 09:43 | מאת: אתי

לא תמיד זו רק תוצאה של לידה, לפעמים נגרם ע"י הרמת משאות כבדים וכד'